Innen kvelden søndag 19.august skal alle managere i Slashingligaen ha satt sine keeps. Men keepsene trenger ikke nødvendigvis å trekke sin nåværendes klubbs drakt over hodet ved sesongstart.
– Vi åpner for en helt ny trade-deal, avslører Slashing-sjefen i dette intervjuet.

Ønsket om å kunne gjennomføre trades også mellom sesonger har vært et tilbakevendende tema. Så også denne sesongen. Manager Eff var siste til å ta opp ønsket om å gjøre justeringer i troppen ved å kunne trade både keeps og picks under draft.
– Vi er ikke helt der at vi godtar trades under selve draften, men vi åpner likevel for trades av både keeps og picks nå, sier Swinger når Slagskuddet besøker han på Kåntårets egen resort. Han tar oss imot iført en casual grå t-shirt, og en leken hatt. Solen stryker oss forsiktig langs kinnet, og sjefen forklarer reglene knyttet til trades-innfor-draft.

For det er noen regler managerne i ligaen må merke seg;

KEEPS skal være meldt på facebook i egen keeps-tråd senest søndag 19.august klokken 21:00.

TRADES (av keeps og picks) kan gjennomføres fra mandag 20.august klokken 09:00 og frem til dagen før draft. Dato kommer! Trolig en av de siste søndagene før sesongstart.
OBS: Trades kan være keep mot keep, eller keep mot pick. Trade skal annonseres fortløpende på facebook – det er ikke tillatt med egne hemmelige avtaler. Tradene som gjøres må godkjennes av Commish.

– Trades som involverer keeps gjennomføres av de involverte managerne så snart sesongen starter, mens trade av picks overføres av Commish i forkant av draft, opplyser sjefen.

DRAFT-REKKEFØLGE trekkes live i Sparta Amfi tirsdag 14.august – 1.pause i treningskampen mellom Sparta og Oilaaaars.

– Dette er jo en morsom nyhet å komme med, og jeg regner med at managerne synes at Kåntåret er toppers nå. Det kan være greit å nevne at det ikke er lov å lure Kenneth. Alle vet han er så kåt på å gjøre moves at han svarer ja på ælt. Nå er det bare å jobbe med troppene man har, finne ut hvilke seks spillere man vil sette som keeps – og eventuelt finne en tulling som vil trade med deg. Snart er vi i gang dere! I verdens absolutt beste fantasyliga, avslutter Swinger – og løfter lett på hatten.