Det går fort mot ny Slashing-sesong. Føreren lover å åpne ligaen om kort tid, og i denne saken får du mer info om draft og annet.

-Først må jeg få si at det var en svært begivenhetsrik sesong vi nå har lagt bak oss. Ny plattform på Fantrax, nye GMs og en ny vinner. Synes i grunn alt gikk smooth, og at det ble en spennende og dramatisk sesong, sier Swinger til Slagskuddet.
Han berømmer managerne som har deltatt i sesongen, og som har bidratt til å gjøre ligaen til det den er – og understreker at Trond er en verdig vinner.
– Nå har vi lagt ut vote på facebook-siden vår, for å finne ut når han skal få jakka si, og når de andre fantastiske prisene våre også skal deles ut, sier Føreren.

Antall keeps fra 2020/21-sesongen?

Facebook-vote er også lansert for hvordan man går videre med keeps. Før kommende sesong skal man beskytte 8 spillere, samt sørge for å ha 1 rookie. Rookien kan enten beskyttes i nåværende tropp (spilleren må ha Rookie-status kommende sesong), eller draftes.
– Det ligger an til at vi går opp én keep fra sesongen 2020/21, altså 9+1 rookie. Oppfordrer alle til å stemme på facebook. Men denne sesongen er det altså 8+1, forklarer Føreren.

Dine keeps denne sesongen: Frist 15. august

Keeps for kommende sesong må være valgt og presentert senest torsdag 15. august. Spillerne kan presenteres i liste på facebook-gruppen vår. Slagskuddet planlegger også, som tidligere sesonger, en sak der hver manager får si litt om hvilke spillere han ser for seg å beholde. Forvent spørsmål på messenger i løpet av kort tid, send evt dine spillere med begrunnelse for å beskytte til Slagskuddet.

-I den forbindelse kan det jo også være greit å informere om at draft-rekkefølgen trekkes i august. Det vil skje med direkteoverføring på face som tidligere, enten fra en deilig kald Sparta Amfi, eller fra Kåntåret, sier Swinger.

Nykommer

-Og det blir 12 managere som skal drafte, eller?
– Ja, vi blir 12 managere også i sesongen 2019/20. Lille-Bønna takker jo for seg etter å ha vært med én sesong, men vi har en erstatter på plass. Vedkommende vil bli presentert for ligaen når vi føler tiden er moden, sier sjefen med et lurt smil. Presentasjonen er antagelig verdt å vente på.

Alle husker vel presentasjonen av godeste Pilsen? Her er evt mulighet for å se den igjen:

Dress for success

-Helt til slutt vil jeg bare informere om at både Goebbels og Fører er friske og raske igjen. Leppene er tilbake i normal størrelse, mandler er totalt fraværende. – OG; Gled dere! Slashingligaens kleskolleksjon lanseres straks. Ventet å bli en kommersiell suksess, samt at gutta i ligaen kommer til å få bedre draget. Av de som trenger det, avslutter Føreren lattermildt.