Endelig nærmer det seg. Endelig snakkes og tenkes det smått ishockey igjen. Fansen gleder seg – managerne gleder seg – og spillerne lurer på hvor de egentlig skal spille. Det er straks klart for en ny sesong med Slashingliga!

Velkommen til intervju! Dere har alle en tropp full av gode, og mindre gode spillere. Nå skal dere få beskytte 13 av dem – og minst en av de må altså være rookie. Før dere røper hvilke spillere dere beskytter – kan dere si noe om hvordan dere tenker? Handler det f.eks om alder? Om flerposisjoner? Om tidligere eller forventet poengfangst? Opplys oss!

Møkasekken; – Det blir en del unge spillere, men de beste jeg har er stort sett unge så veldig enkelt sånn sett.

Undrum; – Flerposisjoner er jo min greie 😀 I tillegg er alder viktig nå og fremtidig poengfangst. Jeg har også godt for å sikre meg godt på backen og keeperplass som keepers. De er ofte mer styrende i draften!

Dobbelt-mester Torp titter undrende på sine kollegaer før han sier; – Jeg tenker kun på posisjon på banen og fremtidig poengfangst målt opp mot alder. Bryr meg ingen ting om flerposisjoner!

Berby: – Alder, tidligere og forventet poengfangst og rolle i laget er det som veier tyngst hos meg.
Swinger smiler lurt, og det er tydelig at han har en morsomhet å komme med; – Jeg tenker på ventet poengfangst, posisjon og alder. I den rekkefølgen, med mindre spilleren er 43 år gammel, ler han.

Lundtveit; – Her det kun forventet poengfangst som gjelder. Jeg tenker kortsiktig, smiler han.

Olseng titter rundt seg, og ned på en jukselapp med navn på nåværende tropp. – Jeg tenker å ta vare på alle som har noe verdi. 13 er i meste laget for min tropp, så jeg tror ikke jeg trenger så mye tanker om alder og posisjoner.
OC; -Jeg har en blanding av tidligere og forventet poengfangst. Nå har jo ikke det slått så heldig ut tidligere sesonger, men hey – vi prøver igjen. Også litt ungdom blant gamlingene mine, selvsagt.

Eff reiser seg slik at alle kan se ham. – Det er HELHETEN som gjelder, folkens. Mine 9 keeps fra i fjor var de yngste keepsa by far sist, slik at jeg ser nok på potensialet på sikt samt at jeg bygger med gode leiesoldater etter dette. Se og lær!

Petter rekker opp handa, og Eff gir signal om at gutten får prate. – Jeg tenker det må være en god blanding. Jeg kastet jo Bergeron i fjor, og det er jo tydelig at jeg burde behold han en sesong til, men slik er vanskelig å forutse.

Veldig interessant å høre på dere, alle sammen! Dere har jo alle også gitt uttrykk for at dette med trading av spillere er en fin ting – selv om ikke alle vil være med aktivt på det. Men uansett.. Vi lurer jo veldig på – hvilke spillere får fortsatt spille med logoen til nettopp din klubb på brystet?

Petter, som fortsatt holder hånden oppe, tar ordet først; – Jeg er ikke helt klar med alle enda, da jeg ikke har hatt tid til å sjekke, men kommer tilbake til det! Jeg lover, sier han.

-Har bestemt meg for å beholde Stamkos, slik at Eff kan slakte han i år også, skyter Swinger kjapt inn.

Eff rister på hodet; – Haha. Men keeps? Sånt har jeg ingen planer om å røpe før deadline. MEN – alt er til salgs for rett pris. Jeg kan jo si at jeg vil beholde Eichel, Pasta osv., men jeg synes det er mer interessant om noen vil ha en god back som Pionk f.eks og kan tilby meg noe før deadline.

– Masse ledige folk å trade med hos meg også. Jeg hadde jo et artig lite innlegg på facebooken vår..om dere så den? «Sugen på et Jesper Bratt-attack? Kanskje ha en Taylor Hall-of-fame, eller en Trevor Moore-than-you-can-handle ..Yandle? (har dessverre ikke Yandle!). Vel, sleng på litt Dustin Mayo på brødskiva og heng med – for hos Blue Wings er det trade-muligheter. Trenger ikke dra på McDonalds når du kan sikre deg Mackenzie Blackwood – ville ikke Ville Husso vært en fin målvakt? Vi prekæs?» ..men jeg får visst ikke lov å trade fordi jeg har spillere som var IR når sesongen sluttet, og nå er de friske – også får jeg ikke lov å droppe spillere før Cømmish har åpnet for det. Ille vanskelig. Men spørsmålet var vel hvilke jeg vet jeg beholder? Tja.. Ovi, Raymond.. Swayman og Igor i mål.. Bertuzzi og Beniers.. noen blir det!, sier OC og trekker pusten.

Olseng legger hånda på skulderen hans og tar ordet; – Det er bra nå Blue Wings. I min gjeng så beskyttes Jarry, Demko, Theodore, Hague, Pulock, Pettersson, Meier, Horvat, Duchene, Zuccarello med flere.

– Jeg har også navn å komme med, roper Lundtveit. – Point, Scheifele, Fiala, Kane, Teravainen, Slavin, McDavid, Marchessault, Werenski, Stutzle, Stone, Nedeljkovic, Killhorn!

Undrum nikker anerkjennende før han blar i egne papirer. – Jeg har landet noen sikre: Dylan Cozens, Matthew Tkachuk, Owen Power, Cole Perfetti, Connor Hellebuyck, Victor Hedman, Adam Fox, Charlie McAvoy Utover disse står vurderingen om: Tomasino, Hanifin, Perunovich, Kahkhonen, Fleury, Seguin, Strome Må våkne litt etter sommerferien for å klare å bestemme meg, ler han.

-Jeg har lista klar, sier Berby – og begynner;
-1.Hertl 2.Reinhart 3.Kaprizov 4.Jones 5.Aho 6.Miller 7.Norris 8.Toews 9.Chychrun 10.Gibson 11.Hart 12.Duclair

-Ja, alt er ikke satt hos meg ennå, men mange selvskrevne her. Tkachuk, Svechnikov, Seider osv er liksom uungåelige, sier Møkasekken Bakke i det det høres svak «clap – clap – clap» fra et hjørne i rommet.

Torp klapper hånlig, slenger beina på bordet og ramser opp sine vinnere; – Jeannot (R), Matthews, Marner, Tavares, Reilly, Rantanen, Johnny Hockey, Lafreniere, Kakko, Dach, Vasilevskiy, Hischier, Romanov.

..noe mer du vil si til dine konkurrenter, Torp? Før vi avslutter intervjuer her?

-Jeg skal pesse på dår i år og!
-Jeg har ingen hilsen til den fommegjengen der!, fortsetter Bakke.

Berby gliser og klør seg på magen før han høyt og tydelig melder at; -Jeg ønsker alle lykke til bortsett fra Nils Pess!

Alle ler, med unntak av Torp. Når stillheten igjen legger seg i rommet, kremter Swinger. På tide med litt god stemning igjen, tenker han; – Det har vært en lang offseason, men skjer snart noe nå. Love you all!

Undrum fortsetter; – Lykke til med å plukke ut bare 12 keeps!

-Lykke til folkens. Moro å være igang igjen! Satser på litt klaging, litt trading, litt spenning, og masse jubel, sier OC.
Petter klapper. Også utbryter han;
– Heia den som vinner, med buksa full av kvinner!
Eff slår han lett i bakhodet.
– Hilsen til de andre, nei, bortsett fra at jeg tenker ikke på fantasy i særlig grad før skolestart, sier Eff.

Lundtveit og Olseng sitter stille på hver sin stol. De ønsker ikke si noe mer til noen.

Lykke til – alle sammen!