Det er Commish som vil gjøre det best i draften, og Kitty som vil gjøre det dårligst. Det tror i allefall Mr.DunDun.

Audun J. Grandahl heter han egentlig, manageren til Diry DunDuns, og han har altså troen på Commish Bakkevik når det kommer til draften 20.september.
– Ja, jeg regner med at Winger og Effer’n vil gjøre det bra, men Mystery Morgan er en underdog. Han kan mer enn han gir uttrykk for, sier DunDun til Slagskuddet.

I det man ikke trodde man skulle få presentere flere av ligaens managere før draftrekkefølge skal trekkes, dukker altså DunDun opp.
– Det måtte en nattevakt til, sier han og gnir søvnen ut av øynene.

Klokken er nærmere 23:30 i det Slagskuddet og en av ligaens mystiske managere slår seg ned for en prat.
– Om du har mest tro på Winger og Eff, hvem har du minst tro på?
– De jeg har minst tro på er en av oss som følger minst med. Det er jo meg selv og Kittelsen. Men hvem vet; Kittelsen følger kanskje mere med enn han får kred for, spør han retorisk.

1.PICK
Uansett håper han på et godt utgangspunkt i draften, slik at han i allefall kan sikre seg én stjerne.
– Selvsagt håper jeg på pick nr 1. Jeg trenger (som alle andre) å lande garantister for fantasy-poeng. Hvertfall hvis jeg skal ha ambisjoner om å heve meg fra i fjor, sier han.
– Men per dags dato har jeg ikke en spiller som jeg bare ha. Tiden fram til draften skal brukes på å vurdere dette, forklarer han og sveiper raskt gjennom Yahoos rankingliste. Flere av de øverste navna er allerede tatt. Det kan være han må granske seg nedover listen litt nøyere ja.

DIAGNOSE – HOCKEYFRELST?
– Men det skal sies at jeg ikke kommer til å bruke like mye tid som Winger, Effer’n eller dere andre som er helt sykt aktive i denne ligaen. Jeg lurer til tider på om det finnes diagnoser som kan settes på dere, sier han og ler en gal latter.
– Så, inn mot draften vil jeg i år prioritere å lese litt av hva ekspertene skriver. I fjor var min bakgrunnssjekk lik null, så ved å lese meg litt opp håper jeg på litt mer slagkraftig lag, røper han.

Slagskuddet har til gode å motta svar fra Kitty, JP – aka AutoPick og FetterAnton, samt MysteryMorgan. Vi har heller ikke større tro på respons, og oppfordrer derfor Cømmish til å finne snarlig dato for trekking av draftrekkefølge. 

LES TIDLIGERE; Draft-preik med Bakke & Eff – og med Sørensen & Olseng – og med Torp, Begby & Pilsen – og med Commish & Foss – og med Undrum (som også omhandler SlashingAid!)