David Eff er mannen å se opp for i årets draft. Det mener både Commish-Bakkevik og Red Wings-manager Foss.

– Eff er farlig, sier commish, King Kongs-manager og generell Slashingliga-diktator Bakkevik til Slagskuddet.
– Jeg tror også at Effern blir farlig. Det begrunner jeg blant annet med at han har to picks i 3.runde av draften. Også er han en luring, sier Foss.
– Videre får nok Nils et godt lag i år også, men jeg vil først og fremst trekke frem Møkasekken som en skummel utfordrer. Han lærte nok mye i fjor, fortsetter Bakkevik, som har mindre tro på at Sørensen vil briljere. I likhet med øvrige managere.
– Brekkbønna kommer til å gå på en smell, gliser han.

Twitter-råd
OCs Red Wings-manager Foss er litt mer i tvil.
– Jeg vet at Sørensen tilbringer mye tid med utallige hockey-nettsider, statistikker, hockeykort og Mock-drafts til at det kan gå helt på trynet. Videre søker han jamnt og trutt Twitter-råd fra NHL-eksperter innen Fantasy. Det har han i grunn gjort siden forrige sesong ble avsluttet, sier Foss.
– Jeg har null tro på DunDun og MysteryMorgan, fortsetter han.

Uavklart drømmeplukk
Både Bakkevik og Foss drømmer om førsteplukk i draften, men Foss er innstilt på at det kan gå annerledes.
– Jeg har nok lavere odds på 14.plass. Men det er kanskje greit det også. To picks på rappen. Det som blir vondt er i de mange rundene jeg ikke har plukk i det hele tatt, sier han.
– Jeg vil høyest mulig, skyter Bakkevik inn kjapt. Men for å plukke hvilken spiller – det vil han ikke røpe.
– Nei. Jeg har ikke helt bestemt meg heller, men det er strengt konfidensielt, sier han til Slagskuddet.

Etter det Slagskuddet kjenner til vurderer også Foss å plukke en av de markante målscorerne.
– Men så må jeg ikke glemme at det bør litt muskler til da. Hits og PIMs er greit å få med seg. Jeg får ta noen runder på kontoret, sier han.
– Hos King Kongs ønsker vi oss spillere som gjør poeng i mange kategorier og som kan spille flere posisjoner. Vi kartlegger dette, forklarer Bakkevik og tegner og forteller om hvordan man har forsvar, høyre og venstre vinger, og center. Å inneha flere av disse posisjonene er essensielt ifølge sjefen. Selvsagt har man også målvakt, men en goalie med LW-muligheter i NHL, har man fortsatt til gode å se.

– Jeg kan avslutte med å advare andre managere; Ikke draft Kingsspillere. Det gjør vondt å se dem skaffe poeng til deres tvilsomme lag i Slashingligaen, sier Bakkevik.

LES OGSÅ; Draft-preik med Bakke & Eff – og med Sørensen & Olseng – og med Torp, Begby & Pilsen