Manager Undrum frister med en naken Eff, dersom manager-kollegaer går sammen om å støtte en god sak. Og ellers tar han sikte på 30 minutter lange do-besøk. 

Småbarnsfaren Trond Undrum har knapt hatt tid til å se på oversikten over tilgjengelige spillere før draften 20.september. Men at det går mot draft, det har han registert.
– Og draftposisjon er forsåvidt det samme. Ligger man langt oppe får man sannsynligvis en god og en mindre god, mens om man ligger langt ned får man to jevnere gode. Men en posisjon høyt oppe hadde vært spennende. Har ikke prøvd det før, sier managern til laget med de brune bjørnene.
– Noen ønskespiller øverst på listene er altså ikke klart enda, da jeg ikke har hatt tid til å jobbe meg igjennom draften skikkelig, erkjenner han.

Likevel vet han hva han skal gå etter.
– Ja, jeg kommer nok muligens til å prioritere litt som i fjor. Spillere på forskjellige lag. Det blir færre dager med doble kamper om jeg klarer å klokke den inn riktig, sier han og ser kjapt på klokken. Leggetid for småtasser ja.

NEPPE ZUCCA
Mellom bleieskift og trøtte grin, forteller den alltid velkledde manageren at han har tro på en god draft av Commish.
– Jeg tror at Simon kommer til å gjøre en knakende draft faktisk. Etter å ha hørt rykter om regnearket hans er det kun autopick som kan være i nærheten. Når det kommer til hvem jeg har minst troa på, er det vanskelig. Jeg tror uflaks og skader kommer til å være mer avgjørende for at noen gjør det dårlig enn dårlige picks. Best fremskritt tror jeg Ørjan gjør. Førstepicket hans i år blir nok ikke Zucca, sier han med et lurt smil.

Han legger til at han trives godt som manager i den knalltøffe ligaen.
– Og det beste er at jeg får legitimert mine 30 minutters dobesøk med en perfekt unnskyldning. I alle fall for et halvår av gangen!

*VARSEL* SERIØST AVSNITT *VARSEL*
Mens manageren smører den nakne babyrumpen foran seg på stellebordet, lyser han plutselig opp, som om den nakne kroppen minnet ham på noe.
– Jeg har en utfordring til de andre managerne, sier han – og fortsetter dønn seriøs;
– SlashingAid! David og hans familie reiser til Affrica (Ja, jeg vet at det skrives afrika), nærmere bestemt Kenya, rett etter draften. Og som en del av turen skal de bedrive humanitært arbeid. Forrige gang de hadde et slik prosjekt var det en fotballklubb i slummen i Nairobi som ble stablet på beina, og fikk et bibliotek og to utleieleiligheter av den støtten som kom fra Norge. Denne gangen er det et barnehjem som skal hjelpes. Hvis vi samler inn over 5.000 kr (et beløp jeg fant på nå) har David lovet å løpe naken over svanannene mens han jager ville dyr. Kontoen for bidrag er: 5083.05.09612, utfordrer Undrum.

Slagskuddet overfører i dette øyeblikk 357 kroner, oppfordrer øvrige managere til å gjøre det samme (eller det man føler man -kan- avse), og lar David selv utdype hva denne turen hans dreier seg om;
– Vi skal til min kone sitt hjemsted, der skal vi besøke et barnehjem med ca. 40 barn under 5 år. Vi har drevet og samlet inn penger til dette arbeidet, da det er mange behov. En del av barna har HIV og alle er foreldreløse, så det jobbes med å etter en viss tid kunne tilbakeføre dem til vanlig familier (fosterfamilier) når de blir eldre, slik at de får en så normal hverdag som mulig. Barnehjemmet tar i mot barn fra et forholdshvis stort område og gir barn som ikke har et hjem et hjem og kjærlighet som de trenger. Jeg kan fortelle masse, det er bare å ta kontakt, avslutter han.

PS; Han lover også å løpe naken om penger kommer inn. Uvisst om vi ønsker bekreftelse på dette løpet.

LES OGSÅ; Draft-preik med Bakke & Eff – og med Sørensen & Olseng – og med Torp, Begby & Pilsen – og med Commish & Foss